Graikų viza

Kadangi Graikija yra iš šalių, kurios yra pasirašiusios Šengeno susitarimą grupė, aplankyti šią šalį galite su Šengeno vizą kelionei į kitų Europos šalių yra Šengeno erdvėje. Lygiai kaip graikų viza dalyvauti bet tautos šioje svetainėje.

Prieš kreipiantis dėl vizos į Graikiją, būtina imtis sertifikatą, patvirtinantį savo mokumą. Ty graikų viza nėra prieinama kiekvienam piliečiui.

Šengeno viza išduodama Graikijoje pateikia šiuos dokumentus:

  1. pasas su galiojimo laikotarpį bent tris mėnesius po planuojamo reiso pabaigoje.”
  2. kopijos duomenų paso puslapį, ir visų vizų turimais kopiją.
  3. kopijos puslapių vidaus pasą su dideliais ženklais.
  4. darbo pažymėjimas, už galvos parašu ir kaunas londonas antspaudu.
  5. dvi spalvotos nuotraukos.
  6. užpildydami klausimyną.
  7. Ištraukos iš banko sąskaitą, kurioje patvirtinama, kad reikalaujamą pinigų sumą buvimą pasilikti šalyje.

Turistine viza išduodama Graikija kelionių operatorius, taip pat galite gauti individualią vizą, jei kelionės metu Graikijos pusės kvietimu. Jeigu jūs einate į Graikiją kvietime, išskyrus savo dokumentus reikia dokumentų ir ranką, kviesdamas jus, įskaitant informaciją apie jo materialinę būklę.

Norėdami aplankyti Mount Athos reikia ne tik graikų vizą, bet papildomą prašymą. Leidimas įeiti Athos išduodamas tik keturias dienas, ir aplankyti šią vietą gali tik žmonės, susiję su meno ir mokslo. Paprastosios turistai negali būti patvirtintas. Šiuo vilnius-dublinas pigus skrydziai atveju reikia taikyti iš anksto – net prieš išvykdami į Graikiją.

Atkreipkite dėmesį, kad jei jūs turite savo pasą ženklo Lankymūsi Šiaurės Kipras greičiausiai jums bus atsisakyta išduoti vizą. Taip yra dėl sudėtingų politinių santykių tarp dviejų šalių.

Jeigu atvykti į Graikiją su nepilnamečiu vaiku į vieno iš tėvų nėra, reikia gauti leidimą notaro, vaiko išvykimą iš šalies. Graikų viza išduodama per tris dienas.

Graikijos konsulatas gali gauti šių rūšių vizos:

  • vienviečiai ir dviviečiai vizas, leidžia lankytojams likti ne daugiau kaip 45 dienų, atsižvelgiant į iš kelionės tikslą ir nurodytą kvietime vilnius praha arba turputevku laikotarpį;
  • Šengeno multivisa su galiojimo laikotarpį 6 arba 12 mėnesių. Ši viza suteikia jums likti šalyje iki trijų mėnesių per šešių mėnesių laikotarpį;
  • Šengeno tranzitinę vizą su iki šešių mėnesių, atsižvelgiant į viešbučių rezervavimas ir bilietų pateiktų laikotarpiui

.

Priimdamos graikų vizos nereikia mokėti vizos mokestį. Kainos skiriasi priklausomai nuo vizos kategorijos. Mokėjimas atliekamas, kai pateikti dokumentus Konsulinio skyriaus Graikijos ambasados ​​ar prašymų išduoti vizą centrą.

Atkreipkite dėmesį, kad kai kuriuose pasienio perėjose tarp Graikijos ir Bulgarijos tik ES piliečiams ir jų šeimos nariams. Kitų šalių piliečiai per PPC duomenys negali kirsti sieną. Taigi, prieš išvykdami patikrinkite informaciją apie savo darbą.

0 Responses to “Graikų viza”


  • No Comments

Leave a Reply